Personal Shopper Immobiliari Industrial | Bruna Ferreira | Sobre mi

Personal Shopper Immobiliari Industrial

Cada m² d'espai ha de multiplicar l'activitat de la teva empresa

Els límits de la teva indústria els marquen el mercat i la teva capacitat de ser diferent. No poden estar subjectes al sòl o a la nau que ocupes. Sóc Bruna Ferreira i t’ajudo en exclusiva al fet que el teu negoci trobi l’espai que necessita.

personal shopper inmobiliario - Bruna Ferreira

Una mica més sobre mi

Potser et sorprèn que vaig començar treballant en el sector sanitat.

O potser no.

Perquè encara que no deixo de parlar de superfícies, naus i indústries, darrere de totes elles estan les persones que les compren i venen.

La meva vocació per la cura i tracte amb la gent, juntament amb la meva empatia i les meves habilitats de comunicació, em van obrir les portes de la venda immobiliària en 2012. Vaig passar de cuidar persones a cuidar dels seus interessos, amb la mateixa escolta, proximitat i compromís que tenia quan vestia de bata blanca.

En vuit anys formant-me i treballant per a una agència immobiliària m’he guanyat la confiança dels meus clients, tots empresaris. No sols pel tracte, sinó pels meus resultats.

Ells i la meva voluntat de servir-los millor, units al meu profund coneixement del mercat inmologístic, són els que m’han animat a convertir-me en Personal Shopper Immobiliari (PSI):

Podem col·laborar si:

No podem col·laborar si:

Abrir chat
1
Resuelve tus dudas aquí
¡Hola!

Estoy por aquí por si me necesitas.

Escríbeme para preguntarme lo que quieras.