Com treballarem | Personal Shopper Immobiliari Industrial | Bruna Ferreira

Una manera diferent i transparent perquè colze a colze trobem el millor lloc per a la teva empresa

Com treballarem

Tant si eres empresari com a inversor i necessites comprar o llogar un espai per al teu negoci a les províncies de Barcelona i Girona, així és com treballarem junts:

Pas 1

Ens coneixem

Tenim una primera conversa per telèfon o videoconferència. Només accepto els projectes en els quals veja que puc ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

Pas 1

Pas 2

M’embarco en el teu projecte (però encara no salpem)

Acordem una entrevista en profunditat per a conèixer les teves necessitats i motivacions pensant en el llarg termini. Et faré moltes preguntes, necessitaré conèixer tots els detalls del projecte i els criteris que més t’importen. Aquesta part és fonamental perquè pugui elaborar-te un pla d’acció detallat i un pressupost.

Pas 2

Pas 3

Signem el contracte. Ja som socis

Una vegada acceptes la proposta signem el contracte. Després del pagament de la provisió de fons, em bolco en el teu projecte segons els criteris establits.
Pas 3

Pas 4

Busco les millors opcions per a la teva empresa

Realitzo la cerca del teu immoble per diferents vies. Filtre els resultats, faig una primera visita i exploro en profunditat la zona per a documentar i oferir-te només les millors opcions.
Pas 4

Pas 5

Selecciones quins immobles visitar

Estudiem les diferents opcions i decideixes quins visitar. Preparo un informe tècnic i de valoració dels immobles que hagis preseleccionat.

Pas 5

Pas 6

Negoci per tu

Quan manifestes interés per un immoble concret començament el procés de negociació amb la propietat.
Pas 6

Pas 7

Tanquem l’operació sense que et preocupis de la paperassa

Una vegada arribem a un acord, m’encarrego de preparar i supervisar tots els tràmits. T’acompanyo en tot aquest tediós procés i vigilo que no quedi cap serrell per tancar.

Pas 7

Pas 8

M’asseguro que tot estigui en ordre el dia després

Els meus serveis no acaben amb la compra de l’immoble. M’encarrego de tots els tràmits postvenda (canvis de titularitat, documents a presentar a les administracions…) i faig un seguiment per a comprovar que l’operació s’ha realitzat concorde a les teves expectatives.

Pas 8
Abrir chat
1
Resuelve tus dudas aquí
¡Hola!

Estoy por aquí por si me necesitas.

Escríbeme para preguntarme lo que quieras.