Personal Shopper Immobiliari Industrial | Bruna Ferreira

- PERSONAL SHOPPER IMMOBILIARI-

Algú en qui confiar la recerca de l'espai que necessita la teva indústria. Per fi.

Deixa’m acompanyar-te en la teva cerca i fem que cada m² compti

Personal Shopper Immobiliari especialitzada en béns industrials

Necessites una nau o sòl d’ús industrial i logístic?

T’ajudo a moure’t amb tranquil·litat a la teva primera nau, trobar un espai per a créixer o crear una estratègia a llarg termini per a situar la teva empresa a la província de Barcelona.

personal shopper inmobiliario - Bruna Ferreira

Per què has de confiar a una especialista una de les decisions més importants del teu negoci

La teva empresa necessita créixer, traslladar-se o obrir una nova instal·lació industrial o logística a les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental i el Barcelonès, totes a la província de Barcelona.

Decideixes buscar pel teu compte i et trobes:

Et resulta familiar?

En el millor dels casos, perds una gran quantitat de temps i de diners sols en el procés de selecció i de tràmits. En el pitjor, hipoteques l’activitat de la teva empresa per triar una mala ubicació.

Amb una professional especialitzada en la compra i lloguer d’immobles industrials i logístics:

Estudi el teu cas per a oferir-te només les opcions que serveixen al teu negoci a llarg termini. És igual que es tracte de compra o de lloguer, de sòl o de naus. Conec a fons el mercat immobiliari industrial de l’àrea de Barcelona i Girona. No he fet una altra cosa des de 2012.

Un Personal Shopper Immobiliari treballa per al comprador. T’ajudo en la negociació, només des d’un costat de la taula.

En el sector s’estima que s’estalvia al client un 70% de les visites que es realitzen amb una immobiliària tradicional. Això és només una part. Afegeix l’estalvi a filtrar anuncis, fer comprovacions i realitzar tràmits.

M’encarrego de tot perquè no hi hagi sorpreses i tinguis tota la informació perquè només et preocupis de traure-li el màxim rendiment a l’immoble.

T’ajudo a aconseguir un preu just i amb una reducció significativa del preu de sortida de l’immoble. A més, els meus honoraris són fixos, per la qual cosa el preu del bé no és un factor que influexi en la meva proposta.

Dubtes més habituals

És un assessor immobiliari especialitzat que, a diferència d’una agència immobiliària tradicional, defensa de manera exclusiva els interessos del seu client comprador o inversor.

Naus i sòl d’ús industrial o logístic a les províncies de Barcelona i Girona. No busco oficines ni locals comercials.

T’acompanyo en tota la decisió del procés de compra o de lloguer seguint aquests passos.

Són fixos, en funció de la naturalesa de la compra o del lloguer de l’immoble. Una vegada conegui el teu projecte et faré un pressupost personalitzat i sense costos ocults.

La meva obligació és donar-te la millor resposta als requisits tècnics i legals de la teva activitat. Treball amb un equip d’enginyeria com a suport durant tot el procés en col·laboració amb tu o amb els teus propis professionals.

Hi ha qui compra directament a través d’anuncis en Internet. Uns altres acudeixen a l’agència immobiliària de la zona. Tot això està bé. Però si tens un problema legal, preferiràs el consell d’un advocat a resoldre’l tu mateix, i si tens una visita d’Hisenda voldràs que l’inspector i el teu assessor fiscal no siguen la mateixa persona. Si valores la independència, l’especialització i el coneixement del mercat d’un assessor immobiliari, i a més vols estalviar-te temps, diners i preocupacions, el PSI és el professional que necessites.

Tothom et dirà que són grans i compromesos professionals. Fins i tot els qui no són PSI. Com si no foren atributs bàsics de qualsevol negoci. Jo puc dir-te que conec el meu mercat com a pocs, perquè porto des de 2012 treballant només amb immobles industrials a la província de Barcelona i Girona. Que m’apassiona aquest ofici pel tracte amb la gent. Que els meus resultats i els meus clients m’han animat que emprengui pel meu compte. Puc dir-te tot això aquí, però vull demostrar-t’ho en persona. Truca’m, parlem. I, si ens transmetem confiança, m’embarco amb tu per a trobar l’espai que necessita la teva indústria.

Soc també API (Agent de la Propietat Industrial) i treball sol amb un petit grapat de propietaris. Pots saber més aquí.

Abrir chat
1
Resuelve tus dudas aquí
¡Hola!

Estoy por aquí por si me necesitas.

Escríbeme para preguntarme lo que quieras.